Sådan overfører du penge til Erindringscenter Bornholm:

Kontingentet til Erindringscenter Bornholm udgør

kr. 100,- for almindelige private husstande

kr. 200,- for erhvervsvirksomheder og foreninger

og

minimum kr. 1.000,- for støttemedlemmer (se nedenfor).


Der er flere muligheder for at betale ovenstående kontingent:


1. Du kontakter Jens på Erindringscentret og bliver medlem. Så kan du enten betale ham direkte eller vente og få et indbetalingskort til banken.


2. Du kan også overføre kontingentet til Reg.nr. 0650 kontonr. 6265 432 997 i Nordea.


3. Endelig kan du selvfølgelig gå i banken og indbetale pengene på ovenstående kontonummer.


Uanset om du betaler fra en dansk eller fra en udenlandsk bank, så skal du huske at skrive tydeligt navn og helst også adresse på din indbetaling, så vi kan få registreret indbetalingen under den rette person. Det er så irriterende som kasserer at sidde og forsøge at finde sammenhæng mellem en indbetaling og en medlemsliste, som måske ikke er helt up to date. Du kan også sende en mail til Jens (bornholm@jensrehfeld.dk) eller til kassereren (steffen.gerdes@aspevej.dk) , når du har foretaget din indbetaling, så er der mere plads til alle de relevante oplysninger.


Alle indbetalinger er mere end velkomne. Og skulle du føle behov for at betale mere end det egentlige kontingent, så modtages gavebeløb også med kyshånd. Og da vi satser alvorligt på, at centret selvfølgelig overlever, så er besøg torsdag eftermiddage også meget velkomne. Så kan du jo også se, hvad det er du støtter op omkring.


Som noget nyt kan du nu også blive optaget på centrets støtte-side. Det koster 1000,- kr. eller mere, hvis du synes det. Så kommer du eller dit firmalogo på centrets hjemmeside, du får et diplom, som du kan hænge op hvor du synes det pynter, og du får et logo fra erindringscentret, som du må sætte på din hjemmeside og dermed reklamere for at du støtter Erindringscenter Bornholm.


Tak for hjælpen.